Ordretelefon (08:00-16:00) 33 06 10 45
post@germitech.no

InspeksjonskameraGermitech samarbeider med en rekke av de fremste leverandørene innen feieverktøy, inspeksjon, bekledning og måleinstrumenter. 

Har du eller din bedrift behov for et inspeksjonskamera, kan en av våre kompetansedyktige medarbeidere hjelpe deg med å finne det beste valget for deg. Ta kontakt i dag for mer informasjon! 

Hva er et inspeksjonskamera?

Et profesjonelt inspeksjonskamera brukes av yrkesgrupper som: 

  • Rørleggere
  • Feiere
  • Takstmenn
  • Ventilasjonsmontører
  • Ingeniører

Det er særlig rørleggere og pipearbeidere som har bruk for et inspeksjonskamera, ettersom rør og piper enten er for små til å gå inn i eller for lange og mørke til å bli lyst ned i. I slike situasjoner er det passende å ha et kamera eller en robot som kan heises ned og/eller styres manuelt for å inspisere. 

Privatpersoner kan også bruke produktene våre om de har en brønn, pipe eller andre enheter som er vanskelige å inspisere.

Bredt utvalg av kameraer

Vi har kameraer som kan tilfredsstille alle dine utfordringer. Profesjonelle inspeksjonskameraer kommer som oftest med en vanntett koffert i hardplast og en skjerm slik at du kan se det kamera ser. 

Vi har et godt utvalg av inspeksjonskamera som passer ulike type jobber, behov og situasjoner. Om du skal inspisere et spesielt type rør er det viktig at du har utstyr som egner seg. I tillegg har vi et stort utvalg av ekstrautstyr. 

Hvordan fungerer det?

Et inspeksjonskamera er en innretning som består av en betjeningsenhet, som viser direkte hva kameraet ser. Skjermen har en touch-screen og opptil 4 timers batteritid. Betjeningsenheten har en ledning festet til seg, lengden på ledningen bør tas i betraktning i forhold til behov. På enden av ledningen er selve kameraet, som også har en lykt slik at det er mulig å se selv om det er mørkt på stedet du skal inspisere. 

Dersom du har behov for en lang ledning må du tenke på det når du velger inspeksjonskamera. 

For å bruke kameraet, fører du det inn i et rør, pipe etc. Du kan følge med på det kameraet ser i nåtid, i tillegg til å lagre det på et minnekort dersom du har behov for å se på det senere. Du kan til enhver tid justere fokuset til kameraet med joysticken som er på betjeningsenheten. På den måten har du alltid full oversikt over hva som er på innsiden av røret. 

Hvilket inspeksjonskamera passer best?

Det er ikke nødvendigvis lett å finne det kameraet som passer best for deg. Germitech har et bredt utvalg av forskjellige modeller samt ekstrautstyr som reservedeler, lys, tilbehør og mye mer. Under kan du lese om de forskjellige kameramodellene du kan kjøpe hos oss.

Alle våre inspeksjonskameraer er fra det tyske merket Wöhler, som har levert produkter av ypperste kvalitet siden 1932. 

Wöhler VIS 400

Wöhler VIS 400 inneholder skorsteinskamera VIS 400 proff II og skorsteinskamera VIS 400 - basis. Disse kameraene er perfekte til undersøkelse av skorsteiner, ildsteder og røykrør med en diameter på 66 mm.

Et inspeksjonskamera fra Wöhler er beregnet til undersøkelse av røykrør, ildsteder og skorsteiner. De har et 360 graders kamera som kan vris rundt. Man får derfor en nøyaktig rørinspeksjon. Kamerakabelen er 20 meter lang, men det er mulig å få en ledning på 30 meter ved bestilling. 

Kameraet kommer med en lærkoffert til bildeskjermen, og en skulderreim slik at man kan velge mellom å bære den separat eller montere den sammen med kabeltrommelen. Kameraet gir deg mulighet til å ta stillbilder eller videoklipp, slik at man kan se på opptakene i etterkant. Dato, klokke og metervisning synes på skjermen. 

Wöhler VIS 300/350

Whöler VIS 300/350 er et inspeksjonskamera med et sving- og dreibart kamerahode. Kameraet egner seg for inspeksjon av avløpsrør, ventilasjonssystemer, eksosrør eller andre former for rør som har behov for inspeksjon. Wöhler VIS 300/350 passer perfekt til rør med en diameter på 70 mm til 250 mm. 

Tilleggsbelysning er mulig hvis det er behov for dette. Systemet er også kompatibel med Locator L200, som signaliserer hvor kamerahodet er under bakken, i vegger eller i rør. 

Wöhler VIS 200/250

Whöler VIS 200/250 er et inspeksjonskamera som er perfekt til mindre avløpsrør og kanaler med begrenset tilgang. Kameraet egner seg best til rør på Ø50 mm til Ø150 mm. Kamerahodet er vanntett i rustfritt stål, og har en fleksibel kamerastang på 20 meter. Det følger med et oppladbart 12 volts batteri som lades i kofferten kameraet oppbevares i. 

Om Germitech

Germitech er en del av firmaet Varmeøkonomi AS, som er et familieeid selskap som ble etablert i 1970. Vi holder til i Undrumsdal ved den gamle E18.

Vi har avtaler med noen av de fremste leverandørene innen feieverktøy, bekledning, inspeksjons- og måleinstrumenter. Vi leverer produkter av høy kvalitet til mange funksjoner. Hos Germitech er du i trygge hender - vi samarbeider kun med de beste!

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller andre henvendelser angående våre produkter, kan du ta kontakt med oss her. Vi hjelper deg gjerne med å finne det inspeksjonskameraet som passer best til ditt behov. Vi gleder oss til å høre fra deg!