Ordretelefon (08:00-16:00) 33 06 10 45
post@germitech.no

Inspeksjonskamera

Hva er et inspeksjonskamera?

Et profesjonelt inspeksjonskamera brukes av yrkesgrupper som rørleggere, feiere, takstmenn, ventilasjonsmontører og ingeniører. Privatpersoner kan også bruke inspeksjonskameraer om de har en brønn, pipe eller andre enheter som er vanskelige å inspisere. Især rørlegger og pipere har bruk for kameraer til inspeksjon, ettersom rør og piper enten er for små til å gå inn i eller for lange og mørke til å bli lyst ned i. I slike situasjoner er det perfekt å ha et kamera eller en robot som kan heises ned eller styres manuelt for å inspisere. Vi har kameraer som kan tilfredsstille disse behovene. Profesjonelle inspeksjonskameraer kommer som oftest med en vanntett koffert i hardplast og en skjerm slik at du kan se det kamera ser.

Vi har et godt utvalg av inspeksjonkameraer som passer forskjellige type jobber, behov og situasjoner. Om du skal inspisere et spesielt type rør er det viktig at du har utstyr som egner seg. Derfor er vårt utvalg tilpasset dette.


Wöhler VIS 400

Wöhler VIS 400 inneholder skorsteinskamera VIS 400 proff II og skorsteinskamera VIS 400 - basis. Disse kameraene er perfekte til undersøkelse av skorsteiner, ildsteder og røykrør med en diameter på 66mm.

Kameraene er beregnet til undersøkelse av røykrør, ildsteder og skorsteiner. De har et 360 graders kamera som kan vris rundt. Man får derfor en nøyaktig inspeksjon av røret. Kamerakabelen er på 20 meter, men det er mulig å få den på 30 meter ved bestilling. Kameraet kommer med en lærkoffert hvor bildeskjermen befinner seg. Kofferten kommer med skulderreim slik at man kan bære den separat, eller monteres slik at den kan bæres sammen med kabeltrommel. Det er mulighet for å ta stillbilder eller videoklipp slik at man kan se på opptakene i etterkant. Dato, klokke og meter visning synes på skjermen. Vi har et godt utvalg med ekstrautstyr som du kan finne på nettsiden vår.


Wöhler VIS 300/350

Whöler VIS 300/350 er et inspeksjonskamera med kamerahodet som har sving og dreibarhet som funksjon. Kameraet er perfekt for inspeksjon av avløpsrør, ventilasjonssystemer, eksosrør eller andre former for rør som har behov for inspeksjon. Kameraet passer perfekt til rør Ø70mm til Ø250mm. Tilleggsbelysning er mulig hvis det er behov for dette. Systemet er også kompatibel med Locator L200 som gir signaler om hvor kamerahodet er under bakken, i vegger eller i rør.


Wöhler VIS 200/250

Whöler VIS 200/250 er et inspeksjonskamera perfekt til mindre avløpsrør og kanaler med begrenset tilgang. Rør på Ø50mm til Ø150mm er det kameraet egner seg best for. Kamerahodet er vantett med rustfritt stål og en fleksibel kamerastang på 20 meter. Det følger med et oppladbart 12 volt batteri som lades i kofferten kameraet oppbevares i.


Om Germitech

Germitech utgår fra firmaet Varmeøkonomi AS. Det er et familieeid selskap som ble etablert i 1970. Vi holder til i Undrumsdal ved den gamle E18.

Vi har avtaler med noen av de fremste leverandørene innen feieverktøy, bekledning, inspeksjon og måleinstrumenter. Vi leverer inspeksjonskamera av høy kvalitet med mange funksjoner.


Kontakt oss

Har du spørsmål eller andre henvendelser angående våre produkter, kan du ta kontakt med oss her. Vi gleder oss til å høre fra deg!