Ordretelefon (08:00-16:00) 33 06 10 45
post@germitech.no

Skorsteinskamera VIS 400 Proff II

Kr. 34 990
944795
+
Legg til i ønskeliste

Videoinspeksjonssystem VIS 400 proff II er beregnet til kontroll av skorsteiner, ildsteder og røykrør med en diameter fra ca. 60 mm. Nøyaktig inspeksjon av skorsteinsvangene blir muliggjort til alle sider med et 180º svingbart og 360º dreibart kamerahode. Kamerakabel 20 meter. (30 meter på bestilling, ta kontakt.)

Bildeskjerm/betjeningsenhet leveres i lærkoffert med skulderreim og kan bæres separat, eller monteres og bæres sammen med kabeltrommelen som en samlet enhet. Bildeskjermen er beskyttet mot innfallende dagslys. Ved inspeksjon ovenfra blir kameraet holdt i midten av røret ved hjelp av sentreringsutstyr. Det medleveres sentreringsfjær art. nr. 95020 men andre typer er tilgjengelig. For bestemmelse av kameraposisjonen finnes meterinndeling på kabelen eller metervisning i display. Det er mulighet for opptak av stillbilder (.JPG) eller videoklipp (,ASF), med eller uten lyd, direkte på den integrerte SD minnebrikke. Det er altså mulig å legge inn kommentarer via den integrerte mikrofon på monitoren. Opptak kan overføres til din pc via den medleverte USB kabel eller fra leser (card slot) på din PC. Dato, klokke og metervisning kan vises i display og på opptak. VIS 400 er batteridrevet og utstyrt med elektronikk som tillater ladning av batterier fra 220 volt nett, eller 12 volt fra bil med adapterkabel. Settet leveres i aluminiumskoffert. ( Tilleggslyset som vist på bildet er ekstrautstyr )

Stort utvalg i tilbehør. Se under "Tilbehør VIS 400/2000" hvor du bl. a. finner. Vanntett Ø26 mm. minikamera, Ø40 mm vanntett sving- og dreibart kamerahode, fiberstenger med integrert kabel, kameraholdere, kameravogner etc. For filming fra sotluke se art. nr. 95040. Ta gjerne kontakt for ytterligere opplysninger om tilbehør og muligheter.

RELATERTE PRODUKTER