Ordretelefon (08:00-16:00) 33 06 10 45
post@germitech.no

RørinspeksjonOm du sliter med vond lukt i din bolig kan det skyldes tette rør. En rørinspeksjon vil fortelle deg hva problemet er. 

Ved inspeksjon av rør kreves det lang erfaring, god kunnskap og riktig utstyr. GermiTech har avtaler med noen av de beste leverandørene innen inspeksjonsutstyr og ventilasjonsrens. Slik kan vi tilby produkter som er skreddersydde for å gjøre en grundig evaluering og reparasjon av rør.

Hva er en rørinspeksjon?

Hensikten med inspeksjon av rør er å etablere informasjon om rørkvaliteten før man eventuell monterer nytt eller reparerer det gamle. 

Fjerning av avleiringer og belegg på ledningene gjøres for at overflatene skal bli synligere. Dermed blir det enklere å evaluere rørets tilstand. Ved en driftsinspeksjon overvåker man hva som kan være grunnen til driftsforstyrrelser. Dette gjelder i hovedsak avløpssystem.

Ved en rørinspeksjon blir et kamera fyrt nedover røret for å kartlegge rørets areal. Videoen kan ses på en skjerm i “real-time,” og den kan tas opp hvis man ønsker å se over røret senere.

Hvordan utføres en rørinspeksjon?

Ofte pleier rust å være hovedårsaken til at rør ikke fungerer slik som de skal. Når rust først har blitt dannet, kan det skape store skader på jernet. Men det finnes også andre årsaker bak et dysfunksjonelt rør. 

Under en rørinspeksjon bør du sjekke følgende: 

  • Tilstandsvurdering av rør
  • Lekkasjesjekk
  • Kartlegging av rør
  • Kartlegging av rørtraseer

De beste produktene på markedet

I hovedsak tilbyr vi inspeksjonskameraer fra Whöler - Whöler VIS - for rørinspeksjon. Whöler har en rekke forskjellige modeller av inspeksjonskameraer, enten du skal inspisere små eller store rør, hulrom eller lignende. 

 

Noen av modellene har sving- og dreibart kamerahode, og på denne måten kan du se hver krik og krok av røret. Slik kan du være sikker på at du vet hvor stort skadeomfanget er, og hva som må gjøres for å fikse problemet.

Når er det lurt å utføre en rørinspeksjon?

Legger du merke til tette rør eller blokkering på rørledninger er det lurt å bestille en rørinspeksjon. Slik får du kartlagt hvordan du kan fikse problemet, enten ved rensing eller montering av nytt anlegg. 

Ofte holder det å gjennomføre en rørspyling eller rørrens, men i noen tilfeller er det behov for å grave opp rørene for å installere nye. Dersom sistnevnte er nødvendig, vil du få informasjon om dette i etterkant av en rørinspeksjon.

Fordeler med GermiTech

GermiTech AS er en del av firmaet Varmeøkonomi AS, et familieeid selskap som ble opprettet i 1970. GermiTech har avtaler med en rekke av de fremste leverandørene innen feieverktøy, bekledning, utstyr til rørinspeksjon og måleinstrumenter.

Ved å handle hos oss får du en rekke fordeler. Vi har fokus på rask levering, og du kan regne med å motta pakken din etter 3 virkedager. I tillegg til dette samarbeider vi med PayPal for å gi deg en sikker kjøpsopplevelse. 

Når det kommer til kundeservice, er vi opptatt av å tilby deg den hjelpen du trenger, når du trenger det. Du kan derfor kontakte oss døgnet rundt.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål om rørinspeksjon eller andre av våre produkter? Fyll ut kontaktskjemaet på nettsiden vår ,ring 33 06 10 45 eller send oss mail. Vi ser frem til å høre fra deg!