Ordretelefon (08:00-16:00) 33 06 10 45
post@germitech.no

Rørinspeksjon

Om du sliter med vond lukt i din bolig kan det være på grunn av tette rør. En rørinspeksjon vil fortelle deg hva problemet er. Ved inspeksjon av rør kreves det lang erfaring, god kunnskap og riktig utstyr. Hos GermiTech har vi avtaler med noen av de beste arbeiderne innen rørinspeksjon, ventilasjonsrens, vareproduksjon samt produkter som er skreddersydde til å gjøre en grundig evaluering og mulig reparasjon av rør.

Hva er en rørinspeksjon?

Hensikten med en inspeksjon av rør er å etablere informasjon om rør kvaliteten før man eventuell monterer nytt eller pusser opp det gamle. Fjerning av avleiringer og belegg på ledningene blir gjort for at overflatene blir synligere og derfor lettere å evaluere rørets tilstand. Ved en driftsinspeksjon overvåker man hva som kan være grunnen til driftsforstyrrelser. Dette gjelder i hovedsak avløpssystem.

I en rørinspeksjon blir et kamera fyrt nedover røret for å kartlegge rørets areal. Videoen kan sees på skjerm “in-real-time” og den kan tas opp hvis man ønsker å se over senere.

Les mer om hva rørinspeksjon er og hva det innebærer .

Hvordan utføres en rørinspeksjon?

Ofte pleier rust å være hovedårsaken til at rør ikke fungerer slik som de skal. Når rust har blitt dannet kan det skape store skader på jernet. Det finnes andre årsaker bak et dysfunksjonelt rør. Hva årsaken er, finner du ut ved hjelp av følgende undersøkelser:

  • Tilstandsvurdering av rør
  • Lekkasjesjekk
  • Kartlegging av rør
  • Kartlegging av rørtraseer

Produkter til rørinspeksjon

I hovedsak er Whöler sine inspeksjonskameraer - Whöler VIS - produktet vi tilbyr for inspeksjon av rør. Whöler tilbyr en rekke forskjellige modeller med inspeksjonskameraer. uansett om du skal inspisere små eller store rør, hulrom og lignende. noen av modellene har sving og dreibart kamerahode, på denne måten kan du se alt i hver krik og krok. Da kan du være sikker på at du vet hvor stort skadeomfanget er, og hva som skal gjøres for å fikse problemet.

Når er det lurt å utføre rørinspeksjon?

Legger du merke til at det er tett i rør eller blokkering på rørledninger er det lurt å bestille en rørinspeksjon. Slik får du kartlagt hvordan du kan fikse problemet ved eventuell rensing eller montering av nytt anlegg. Som oftest er det lurt med rørspyling eller rørrens, men i noen tilfeller er det behov for å grave opp rørene for å installere nye, om det er nødvendig vil du få informasjon om etter rørene er inspisert.

Fordeler med GermiTech

Ved å handle hos oss får du en rekke fordeler. Vi fokuserer på rask levering, du kan regne med å få pakken din etter 3 virkedager. I tillegg til rask levering samarbeider vi med PayPal for å gi deg en sikker kjøpsopplevelse. Når det kommer til kundeservice er opptatt av å kunne hjelpe deg når du trenger det, kontakt oss døgnet rundt og vi svarer så raskt som mulig.

Om oss

GermiTech AS er en del av firmaet Varmeøkonomi AS. Vi er et familieeid selskap som ble opprettet i 1970. GermiTech har avtaler med en rekke av de fremste leverandørene innen feieverktøy, bekledning, inspeksjon og måleinstrumenter.

les mer her

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter? Fyll ut kontaktskjema på vår nettside ,

ring 33 06 10 45 eller send mail.