Ordretelefon (08:00-16:00) 33 06 10 45
post@germitech.no

Vernemaske

Germitech er en forhandler for de aller fremste leverandørene innenfor bekledning, inspeksjon, måleinstrumenter, vernemaske og feieverktøy. Ta kontakt idag

Leter du eller din bedrift etter vernemasker av kvalitet til en fornuftig pris? Da kan en av våre medarbeidere med bred kompetanse finne produktet som passer ditt behov.


Ta kontakt

Filtermasker

Tidligere ble vernemasker kalt gassmaske, men det ble endret da den nå også gir beskyttelse mot radioaktivt støv fra kjernefysiske sprengninger.

VP3 filter

De beste modellene på markedet som holder lungene dine rene mot kjemi og annen forurensing er utstyrt med VP3 filter.


VP3 filteret kombinert med en helmaske er svært egnet for arbeid i farlige miljøer, med et positivt trykk fra viften gir den en høyere beskyttelsesfaktor enn ordinære helmasker.


Sync 11

Våre Sync11 modeller er et av de bedre og mest kompakte systemene på markedet.


Teknologien bygger på aktiv puste respons, som unngår at batteriet og filteret belastes når du ikke bruker den. Kapasiteten på batteriet og levetiden på filteret holder lenger fordi det kun belastes når du puster.


Masken skrus på når du puster inn i den, og slår seg av 5 sekunder etter at du har stoppet å puste inn i den.

Gassmasker

Normalt deles gassmasker inn i de to kategoriene:


  • Filtermasker
  • Åndedrettsvern

Filtermasker fungerer slik at luften du puster gjennom filtreres gjennom ett eller flere filtre plassert foran luftinntaket i masken. Noen filtre beskytter mot kjemikalier, mens andre beskytter mot røyk. Noen ganger kan det være smart å plassere flere filtre foran luftinntaket i masken for å oppnå tilstrekkelig beskyttelse.

Når du skal bruke filtermasker som beskyttelse, er det veldig viktig at du er oppmerksom på hvilke kjemikalier/gasser du utsetter deg selv for. For det er viktig å velge filtre ut fra hvilke farer du utsetter deg selv for. Det er greit å huske at filtermasker ikke produserer oksygen og derfor ikke kan hjelpe med oksygen mangel. Det gir heller ikke særlig god beskyttelse mot hydrogensulfid (H2S).


Les mer: Åndedrettsvern

Luftforsynt åndedrettsvern

Når du ikke er klar over hvilke gasser du puster inn, er luftforsynt åndedrettsvern sikkert og gir full beskyttelse. Istedenfor å filtrere luften som pustes inn, puster personen inn luft fra en pressluftflaske som henger på ryggen. Eller så kommer luften gjennom en pressluftslange som er koblet til åndedrettsvernet.


I enkelte bransjer utføres tetthetstesting av apparatene for å være sikker på at luften inne i masken ikke slipper ut. Det er også greit å nevne at luften skal godkjennes etter norsk standard. Det finnes et ganske bredt spekter av masker, så det er viktig å finne den som passer din ansiktsform best.


Viktig for både filtermasker og åndedrettsvern er vedlikehold. Begge krever at du jevnlig sørger for at de rene og optimale for å få best bruk av de.


Vi har verneutstyr for ditt behov!

HMS krav

:


Med dagens HMS krav, er det et stort fokus på helse, miljø og sikkerhet. Kravet baseres på grunnlaget at produksjon, produkter og tjenester skal etterkomme dagens kvalitets- og sikkerhets betingelser.


Mindre bedrifter med liten risiko for arbeidsulykker, brann og forurensing, har ikke behov for omfattende rutiner for HMS. Det er viktig at alle virksomheter derimot, følger kravet til systematisk HMS-arbeid.


Sørg for at dine ansatte er beskyttet på best mulig måte. Riktig bruk av verneutsyr vil gi mindre risiko for livsvarige skader og astma og allergier.

Om Germitch

Germitech utgår fra firmaet Varmeøkonomi AS, en familieeid bedrift som ble stiftet i 1970. Vi holder til i Undrumsdal ved den gamle E18.


Er du usikker på hvilket utstyr som egner seg best for dine ansatte, kan en av våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med å finne det utstyret som passer deres behov best. Med lang erfaring og bred ekspertise, er du i trygge hender.


Germitch har avtaler med kun de fremste leverandørene innenfor feieverktøy, inspeksjon, verneutstyr og måleinstrumenter. Vi tilbyr vernemaske av høy kvalitet og komfort.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål angående vårt verneutstyr eller noe annet du måtte lure på, ikke nøl å ta kontakt med oss her. Vi svarer på alle mulige spørsmål og hjelper deg med å finne en vernemaske som passer ditt behov.


Ta kontakt


Vi ser frem til å hjelpe deg!